GAZİANTEP / NİZİP - NENE HATUN ANAOKULU

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığından alınan bilgi gereği, tüm geziler ikinci bir duyuruya kadar iptal edilmiştir. Daha önce alınan onaylarda iptal edilecektir.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize önemle duyurulur.

ÖZELLİKLE

HALKA AÇIK YERLERDE, TAŞIMA ARAÇLARINDA, PARA GİBİ ELDEN ELE DOLAŞAN NESNELEREDE BARINMA OLASIĞILIĞI YÜKSEK

EL YIKAMA ALIŞKANLIĞININ DEVAMINI AYRICA YIKAMA SAYISININ ARTTIRLMASI KONUSUNDA LÜTFEN GEREKEN ÖZENİ GÖSTERELİM

TOKALAŞMAYI TEHLİKE GEÇENE KADAR ERTELEYELİM.

Mrt

YAPILMASI PLANLANAN TÜM SOSYAL ETKİNLİKLER İPTAL EDİLMİŞTİR.TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE DUYURULUR.

Mrt

Türkiye genelinde okullar önümüzdeki haftadan itibaren tatil edilmiştir. 16.03.2020 tarihi itibariyle öğrencilerimiz 1 hafta okula gelmeyecek, evde dinlenecektirler. 23.03.2020 tarihinden sonra uzaktan eğitim yoluyla yani evde EBA ve televizyondan eğitimlere devam edilecektir. Veli ve öğrencilerimize önemle duyurulur.

Mrt

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; virüsün yayılmaması için devlet olarak tüm tedbirlerin alındığını, vatandaşların da kişisel hijyenlerine önem vermesi gerektiğini söyledi.

"TEDBİRLERİNİZİ ALIN"

Bakan Koca, koronavirüsle mücadele için kişisel hijyenin önemli olduğunu vurguladı.

Koca, alınacak tedbirleri şu şekilde sıraladı:

1- Kişisel hijyen ve el yıkaması çok önemli. Normal sabunla 20 saniye yıkama yeterli.

2- Tek kullanımlık mendiller kullanın.

3- Bu dönemde 1 metreden yakın mesafeye girmeyin.

4- Gripli olanlar mutlaka maske kullanmalı. Herkesin maske kullanmasına gerek yok.

5- Kalabalık, yoğun ortamlara mümkün mertebe girmeyin.

6- Bulunduğunuz ortamı sık sık havalandırın.

Mrt

Ayrıntılı bilgi almak için lütfen linki tıklayınız.

Mrt

Aidatlarını yatırmayan velilerimizin en kısa sürede yatırmaları önemle rica olunur.

Mrt

Nöbet Defterinin giriş ve çıkışlarda zamanında imzalanması önemle rica olunur.

Mrt

Kıymetli öğretmenlerimiz okul çıkışında sınıflarınızda bulunan  bilgisayarın kapalı olmasına dikkat edelim

Mrt

DEĞERLİ ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIM , BESLENME SAATİNDE YEMEKHANEDE OLUŞAN YOĞUNLUKTAN DOLAYI YEMEK SAATİNDE AŞIRI DERECEDE GÜRÜLTÜ OLMAMASI- YEMEK SAATİNDE GÖRGÜ KURALLARIMIZI VE ULAŞMAK İSTEDİĞİMİZ KAZANIM VE GÖSTERGELERE ULAŞMAK İÇİN BU KONUDA DAHA ORGANİZE DAHA DİSİPLİNLİ BİR ORTAM SAĞLAMANIZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

Mrt

Öğretmenlerimizin nöbetçi oldukları gün okulun bütün alanlarını kontrol ederek bütün temizlik ve güvenlik tedbirlerinin alındığından emin olmaları önemle rica olunur

Mrt

Çocuklara beslenme hazırlarken hazır gıdaların, jelatinlenmiş(ısıl işlem görmüş) yiyeceklerin, hazır meyve sularının beslenme çantasına konulmamasını, evde hazırlanmış doğal ve taze yiyeceklerin, taze meyvelerden evde sıkılmış meyve sularının beslenme çantasına konularak gönderilmesi önemle duyurulur. Unutmayalım ki sağlık herşeyden değerlidir!!!!!